Jag älskar dig mitt hjärta


fredag


tisdag den 9e augusti

Godmorgon!
Det byts fasad på vårat hus och tydligen så ville dom börja med det redan klockan 07:00 imorse och bestämde sig också för att börja på väggarna som ligger vid våran säng. En väldigt harmonisk morgon med andra ord..
Är seg och trött nu men börjar jobba klockan 14. Ska slurpla lite kaffe och invänta mamma som kommer ner med spenat och fisk till mig.♥mmmmmm, lätt dagens höjdpunkt.
Igår innan jag började jobba var jag Daniel och Philip på jakt ute i birsta. Vi hittade lite smått och gott tilll lägenheten. Det är så kul med lite förändring och förnyelse, det behöver alla.
Annars i helgen så fick jag vara ledig fredag så jag och Daniel tog en hel dag ute på birsta på dagen, då också på jakt efter saker och sen gick vi och åt en utsökt middag på Stekhuset och sen bio. Den dagen behövde vi tillsammans, verkligen. Det var underbart. Nu undrar man bara när nästa sån dag ska komma.
I lördags efter jobbet blev det häng hemma och sen invito. Trevligt.
I söndags när jag slutade klockan 9 hämtade Daniel mig så åkte vi hem till oss och åt tacos tillsammans med Philip och Julia och såg på film. Mysigt!
Kul helgresumé.

pink and bright


Min rosa kabelstickade♥

det gamla och det nya

Iförrgår hade jag äntligen en kväll med mamma och det var så mysigt. Vi gick på stan en liten snabbis och hann som vanligt med lite shopping. Mamma och jag är otroligt effektiva när vi är på stan tillsammans! vi hade bord på saffran vid 19, det är en Spansk Tapas restaurang med jättegod mat och det är supermysigt där! vi satt ute och det spelades spansk musik. Det kändes precis som att vara utomlands. Sen sov jag hos mamma, eller hon nere hos mig i mitt gamla rum. Det känns så mysigt och speciellt nu att komma hem till huset, sova i mitt rum, se på TV uppe, duscha i duschen och göra allt det jag alltid gjorde förut. Nu när jag och Daniel bor i egen lägenhet så uppskattar man det där gamla så mycket. Sen är det otroligt kul att komma hem till våran älskade lägenhet igen sen. Jag skulle inte kunna trivas bättre i den än vad jag gör nu och jag är så glad att jag har så nära till huset.
Jag hade på mig mina nya röda mocka-pumps från Tiger! visar upp dom sen i ett eget inlägg. Mycket fina och klassiska!
Jag älskar det klassiska, både på inredning och kläder. Det går aldrig ur tiden och ser alltid välklätt och välskött ut!

01.01


RSS 2.0