måndag den 28 juni

Nu är jag tillbaka igen!
Jag hade två jättebra dygn hos mormor och grinade faktiskt i bilen efter att vi sagt hejdå. Vill vara där.♥
Midsommarafton var mysigt och vi kunde sitta ute mestadels av tiden. Vi alla gick ut lite för hårt med mormors egengjorda och välblandade bål så vid 11-tiden var alla helt slut. Men vad blev det och sång och mys och väldigt god mat.
Jag har jobbat sedan jag kom hem och sett på film med min Daniel. I lördagskväll var Nella och Linnéa här och vi busade litegrann.
Idag klev jag upp när Daniel åkte till jobbet så jag har hunnit med att duscha, äta lunch med mamma nere på stan och nu har jag varit hemma en stund och städat lite här hemma och ska alldeles strax gå ner till jobbet. Jag och Daniel slutar 10 ikväll båda två så då ska vi åka ut till alnö till hans föräldrar och sova där. Vi hoppas på fint väder imorgon så vi kan åka till Tranviken.
Fler bilder från midsommar och dagens "outfit" kommer upp senare ikväll!

Glad midsommar där ute

Jag är en sjusovare så än så länge har inte jag hunnit med så mycket mer än att äta, prata och duscha. Så midsommarfin är jag inte ännu så därför tänkte jag lägga upp lite bilder sen förra midsommaren här hos mormor. Då var vi 4 personer mer och hade sol men jag hoppas att den här midsommarafton kommer bli minst lika bra och mysig.
Alla anländer runt halv 3 - 4 tiden så jag mormor och Daniel ska ut och plocka blommor nu och fixa iordning lite.


Jag förra året
Danielo darling
Philip och Julia
Moster Maria, mamma BG och mormor
Dennis och Bella

godnatt hos mormor

Godnatt hos mormor-Lisa säger vi. Världens bästa mormor.<3 Ikväll har vi som sagt varit ute på björnsafari här genom skogarna. En och en halvtimme var vi ute och sökte med bilen med kameran i högsta hugg. Fick inte mer än bild på får och kor.. alltså inga björnar så långt ögat kunde nå! har också hunnit med att ta vårat första dopp för året. Det var kallt och väldigt Sverige-likt.
Nu ska vi krypa ner i sängarna och det ska bli så skönt.


hos mormor

Vi kom till mormor för någon timme sen och sen dess har vi suttit och pratat och ätit mat. Det är så mysigt här. Önskar att vi kunde stanna längre än lördag.
Imorgon är det midsommar och jag måste ta mitt första dopp innan midsommar så ikväll ska vi åka ner till sjön och bada. Mormor får ta kort på oss. Sen ska vi ut på björnjakt också. Det går en björnfamilj alldeles runt omkring här. Väldigt läskigt tycker jag. Förra sommaren när vi var på björnjakt hann vi knappt 50 meter ovanför mormor så står det en fullvuxen björn mitt på vägen och går mot oss. Fick en panikattack men jag hoppas vi ser en ikväll också för jag har med mig min systemkamera. Så vi får se om det dyker upp någon björn här på bloggen ikväll.
Nu ska vi ut och titta i lillstugan här.
Dessa underbara hallonröda byxor köpte jag när jag var i Milano i vintras/våras. Jag har tyvärr inte använt dem än.

23,43

Chipspåsen har varit slut länge men nu är jag inne på min Riesenpåse som är minst lika god. Snart slutar min älskling jobbet och jag längtar.♥


Bilden är väldigt suddig ser jag men jag orkar inte ta om den. Det här är en väldigt skön outfit att hänga runt i ikväll. Svarta mysbyxor i tunnt material från Milano, jag blev så glad när jag hittade dom, dom är perfekta! och mitt favoritlinne som egentligen är mammas och som nu är så uttvättat så det har blivit hål :(

onsdagkväll

Nu är jag hemma från en jobbdag eller jobbeftermiddag/kväll kanske man ska säga! vi har lantchips i shopen och jag har varit så sugen på dom hela tiden så nu köpte jag med mig en liten påse hem som jag sitter och äter på medans jag ser på vänner. Vänner är den bästa serien man kan se på om man vill bli varm i själen. Den är så rolig och jag tycker så mycket om alla karaktärerna. Jag känner mig som en i gänget nu.
Ikväll måste jag vika om i mina garderober så allt får plats också ska jag packa också för imorgon när vi har vaknat åker jag och Daniel ner till mormor för midsommar-firande och det ska bli så mysigt. Familjen kommer ner på fredag! mormors ställe kommer alltid att vara mitt favoritställe och jag hoppas verkligen att våra barn också får spendera sin barndom där.
Den här fina byxdressen köpte jag i Spanien/Nerja förra sommaren, den är jättefin och man känner sig lekfull när man har på sig den.

Kabelstickat

Kabelstickade tröjor i bra material tycker jag är ett väldigt bra plagg att ha i garderoben, det är snyggt, praktiskt, tidlöst och kan användas vid många tillfällen. Jag har denna cerise rosa som är lite mer åt lila-hållet i verkligheten och den i ljusrosa, båda från Blondinbellas klädmärke CLFD. Jag har också två med v-ringning från GANT i färgerna hallonrosa och mintgrön som jag har fått av Therese. Älskar dom!

tisdagkväll

Hejsan!
Kom hem från jobbet för en stund sedan så nu har jag intagit soffläge med Ghost Whisperer på tvn och datorn i knät. Imorgon blev det ändrat för mig, jobbar eftermiddag/kväll istället för förmiddag. Just nu känns det skönt så jag slipper lägga mig om en liten stund för jag är inte alls trött och att jag och Daniel hinner umgås lite imorgon innan vi båda börjar jobba känn också bra.
Åh, nu visade dom "Leila bakar i Frankrike" på reklam och jag såg en kaka som såg så god ut. Hur gör man då? ställer man sig och bakar eller försöker man att inte tänka på det? båda känns jobbigt nu, för jag har inte ingridienser och jag vill verkligen ha kaka!!


Såhär såg jag ut när jag och Daniel var på stan i fredags. Ny kjol från H&M.

Skandia-mingel + Eagles

Jag hade på mig min nya mocka-jacka från Åhléns!


måndagkväll med lite sol

Lite sol har vi fått på himlen ikväll och då känns det genast mycket mer sommaraktigt!
Idag stordammsög jag (kan man göra det?) sen har jag bara legat i soffan hela dagen med datorn i knät. Välbehövligt faktiskt för en som inte mår bra. Mamma kom hit så vi åkte och handlade så nu har jag ätit en fralla med smör ost gurka och skinka på. Det är mycket gott! Daniel slutar om lite mer än en timme och då ska vi se på den tredje filmen av Johan Falk och ha lite mys-tid tillsammans. Imorgon börjar jag 14:00 men ska försöka att kliva upp 09:30 så jag hinner med något annat än jobb.
Den här fina dressen fick jag av Daniel när jag fyllde år. Han hade snappat upp när jag sa; åhhhh vilken fin dress! när vi gick förbi affären. gulligullpluttis.♥

måndag och sjuk

Idag är jag sjuk så jag kan inte jobba och jag ärligt talat HATAR det. Jag vill vara på jobbet för jag trivs så bra där. Istället nu sov jag nästan ändå tills jag skulle ha slutat om jag hade jobbat. Men vet ni? jag ska inte ha ångest för att jag är sjuk och då får man sova och man kan inte göra annat än att missa jobbet.
I fredags hade jag och Daniel en mysig dag på stan. Vi åt pizza på norrlandskällaren och fick shoppa en sak var. Han köpte ett par shorts i färgen korall. Det är hett. Jag köpte en mockajacka på Åhléns. Sen åkte vi hem och fixade iordning oss till ett glas cava och vandrade ner till pappas kontor där det var mingel, mat och dryck. Trevligt! Cicci kom och Maria (min moster) mamma gick in i en glasväg sen gick vi bort till Eagles och mötte Jocke. Vi unga gillade inte riktigt spelningen utan satt mest bara i öltältet tills vi gav upp och gick upp till Södermalm och träffade Eric.
I lördags jobbade Daniel och jag var sjuk men bestämde mig ändå att följa med Nella till Emma så blev där ett tag på kvällen, åt god cheescake, chips godis och pratade spöken mm.
Igår (söndag) åkte vi ut till stugan för att äta lunch sen ut till alnö för middag och sen när vi kom hem såg vi på en Johan Falk film.
Nu idag ska jag dammsuga för golvet är inte rent och det är inte harmoniskt, sen ska jag göra mig en god smoothie och ligga i soffan hela kvällen så jag blir frisk.
Jag har tagit många bilder med systemkameran också och dom ska in här idag!

nattinatti

Hur kan jag inte ha somnat nu eller iallafall vara nästintill död. Jag förstår inte.eeee. Ikväll så har jag knappt lyft röven ur soffan. Jag dammsög hela lägenheten för något jag verkligen inte kan koppla bort om det finns, är dammråttor och smuts. Allt sånt ska bort innan jag går vidare. Middag har jag helt glömt bort att äta och jag kan egentligen inte säga vad jag har gjort ikväll. Det enda jag vet är att jag har tagit kort på mig själv med min super-kamera och att det är sjukt kul!
sen har jag sett om samma skiva av vänner fyra gånger ikväll, just för att röven inte orkar lyftas. Också har jag hostat.
Daniel slutar om en timme ungefär och då vill jag sova för det är så mysigt att vakna av en snuffning på halsen. Imorgon ska jag och Daniel ha Daniel och Jossan Dag. Vi ska titta runt på stan och äta någonstans.
Kanske att jag ska försöka mig på att koppla kameran till datorn nu.
Så länge en bild på Daniel och Tajjan och Jossan och Donnis från förra sommaren.

den perfekta

Onsdagen på studentveckan var min kompis Cicci's student och lärarmiddag och sen studentfest. Då hade jag på mig den här vackra klänningen som är från asos.com. Man kan inte annat än att älska den. Vill ha den på mig hela tiden, till min solbrända kropp (som tyvärr nu nästan har försvunnit).


Min student

Här kommer bilder från studentdagarna :)
WIIIIIIIIIIE!!!

tillbaka

Nu låter jag väldigt traditionell men alltså herregud vad den sista tiden bara har svept förbi.
Jag och Daniel var i Thailand i två veckor och vi hade det underbart bra och bara gosade. Eftersom att båda jobbar hela sommaren utan ledighet så valde vi att åka innan sommaren istället och det var en bra uppladdning. Det känns väldigt konstigt när man kommer hem sen och inte hinner ses lika mycket. Vi är inte såna som blir trött på varandra efter att ha varit tillsammans konstant i två veckor, utan vi vill bara ses ännu mer då och saknar varandra av minsta lilla separation. Det är vår kärlek och jag älskar den.
Jag har också tagit studenten, det var en fin och rolig tid som man alltid kommer att minnnas. Jag är verkligen otroligt glad över att äntligen få lämna gymnasietiden. För mig har inte det varit någon jätterolig tid och jag tycker att "vuxenlivet" passar mitt liv så mycket bättre. Min familj hade fixat en så fin och bra studentmottagning och det var så roligt att träffa alla och jag fick jättefina presenter, tack så mycket!
Nu har jag gjort min första arbetsvecka för första gången i mitt liv och jag tror inte att man kan må bättre än jag nu. Jag trivs så bra där, det är så roligt, passar mig perfekt och mina arbetskamrater är så snälla och roliga. Jag har jobbat 5 dagar i rad och 4 av dom har varit från 06:30 och jag har varit lite sjuk hela tiden så nu är jag verkligen helt slut. Daniel jobbar ikväll så jag ska bara dammsuga lite nu, kanske gå och handla lite mat och sen ikväll ska jag bara ligga i soffan och se på film och fixa med min nya systemkamera som jag är så glad. Jag ska vila upp mig för imorgonkväll är en rolig kväll som jag vill vara pigg på.
Förra sommaren. Vi ser så små ut.

RSS 2.0