Dancin' on my own


torsdag 29e juli

Hej där!
Har spenderat två nätter ute i stugan nu med hela familjen. Mysigt! åkte in till stan idag eftersom att vi jobbar(ade) ikväll båda två. Jag ska nog gå och lägga mig innan Daniel kommer hem. Är väldigt trött. Imorgon ska vi en sväng ut till birsta och äta och köpa lite saker till lägenheten. Det var längesen vi shoppade sånt så det ska bli jätteroligt :)
Såhär såg jag ut förra helgen. Blusen är ny och kommer från Åhléns. Jag älskar den!
Imorgon ska jag äntligen ta bort min utväxt och bli blondare!

lördag den 23e juli

Hej hoppsan!
Nu har jag varit utan bloggen i några dagar. Jag har varit sjuk hela veckan och jobbat hela veckan. Det har tagit lite på kroppen. Igår var jag däremot ledig och det var välförtjänt och jag hade en bra kväll med mina älskade tjejer här hemma hos mig med skitsnack och lite vin sen tog jag och Kerstin en sväng ner till Svenssons för en drink!
Jag är ganska nyss hemkommen från jobbet. Har varit jobigt att jobba ikväll med det otroligt tragiska som hänt i Norge. Vi har mycket norska gäster och tv-nyheterna har varit på hela tiden så har varit svårt att hålla tårarna tillbaka. Jag lider så enormt med alla drabbade och anhöriga. Många tankar och kramar till Norge.
Daniel slutar jobba när som helst och då ska vi hämta upp Kerstin och Calle och åka ut till stugan och fika litegrann. En liten mysig kvälltrip sitter mycket bra ikväll!
♥ Bilden är från när jag och Daniel var i Thailand.

måndag 17 juli

Idag har jag ätit lunch med mamma på charm sen har jag jobbat 14-22:30 med feber i kroppen och ont i halsen men det har faktiskt gått väldigt bra och jag känner mig pigg nu :)
Nu ligger jag hemma i soffan, har ätit lite yoghurt med bär och en macka. Jag ser på Eva&Adam, ni vet dom gamlaste filmerna. Daniel slutar om en halvtimme så då ska vi förhoppningsvis se något avsnitt av gossip girl.


Idag hade jag på mig ljusa jeans från ginatricot, beige/brun topp från Wera Stockholm, blå scarf från Sisters och marinblå "ridjacka" från Milano! jag och Kerstin köpte den tillsammans, perfekt!

I love pink


söndag 17e juli

Idag har jag jobbat, det har varit roligt! Daniel är sjuk och jag börjar också bli tror jag. Vi har varit iväg och köpt dipp chips och popcorn och godis så nu ligger vi i soffan och ser på gossip girl.

Åhléns

Den här fina blusen köpte jag idag på Åhléns från Wera Stockholm.

lördagkväll

Nu är jag hemkommen från jobbet till en sjuk älskling. Vi ska åka och köpa glass och lägga oss och se gossip girl. Imorgon börjar jag vid tre så det blir nog en ganka lång sovmorgon. Känns skönt!
Idag har jag varit på stan med Kerstin. Vi var på jakt efter en helt ny garderob till henne. Gick inte riktigt som vi tänkt men vi hade mysigt, åt lunch på Canton (kinabuffé) och jag fick hem fem nya saker fast jag skulle komma hem med 0. Jag kan inte hålla mig men nu måste jag sluta!! men en av plaggen var faktiskt till Daniel.
Så här såg jag ut idag. Ny stor jeansskjorta från VeroModa.

Last friday night


fredag 15e juli

Hello!

 

Jag har det bra här ute i stugan. Har däremot inte varit ledig, inte ens igår då det var tänkt så men jag är bara glad som får jobba. Älskar mitt jobb!!

Jag har precis kommit ut till stugan igen, så nu står chips dipp och popcorn på bordet och film är på tvn och jag Daniel och Philip sitter och trängs i soffan. Supermyyyysigt. Det blir tidig tid till stan imorgon för Daniel börjar jobba och jag ska på shoppingrunda med Kerstin innan mitt jobb.

 

Det är inte bra väder, otroligt kallt, ruskigt och regnigt. Känns som höst så något bad kan man inte direkt ta och det är ju tråkigt!!

Såhär såg jag ut dagen jag gick på gatufesten. Klänningen är från Asos.com och den är superfin!

 


outfit

Älskar mina orangea shorts från Monki!

13 juli 2011

Jag hatar mig själv när jag slutar blogga helt plötsligt. Jag vill ju blogga för vem vill inte kunna läsa om sitt liv när man blir äldre. Jag vill iallafall!
Senaste tiden har det varit mest jobb, Daniel, vänner, kvällsdopp, familjen och stugan. Det har varit en mysig och ambitiös tid och sånt gillas ju.
Daniel kom precis hem efter jobbet så nu ska vi packa ihop och åka ut till stugan. Vi är lediga imorgon!
Jag trivs lika bra på jobbet som förut men jag saknar min Handledare Åsa!! hon har semester. Det är alltså hon som har lärt mig nästan allt jag kan på jobbet!
Ny tröja från Carlings.
Nu åker jag till stugan, tar ett kvällsdopp, fikar och har det underbart!

15:34

Jag hann sola i ungefär en timme sen har jag ätit god lunch och nu sticker jag iväg till jobbet. Jag slutar halv 11 ikväll.
Kofta från CLFD, älskar den.

13.42

En kvällsoutfit - jeansshorts från Åhléns, blus från ginatricot

onsdag

Åh nej! jag trodde inte att det skulle vara såhär fint väder idag så jag sov till 10 över 12. Men jag ska ta vara på dagen så jag ska lägga mig på gräset och sola någon timme innan jobbet. Synd bara att jag varken har solskyddsfaktor till ansiktet eller olja till kroppen. Kan man ta olivolja? skämt
Vi hade en trevlig kväll igår med våra mammor. Det blev grillat med potatisgratäng och hemmagjord bearnaisesås. Bra jobbat älskling.(Y) Lite rosévn och kladdkaka med hallon och grädde slank det ner också.

Tisdagkväll

Nu åker jag hem till mamma. Ikväll ska jag Daniel mamma och Daniels mamma äta middag där. Det är Daniel som kockar så det kommer bli jättegott. Hoppas att solen håller i sig hela kvällen.

Nya skor från H&M

För några dagar sedan åt jag middag på Allstar med fina tjejer sen åkte vi hem till mig och såg på en galen sex film.
Då såg jag ut såhär:
Jag passar på att ta ett glas rosé eller cava så fort jag är ledig nu nästan just för att det är sommar. Det är underbart.

tisdag den 5e juli

Hejsan!
Just nu ligger jag i soffan med datorn i knät och vänner påslaget. Daniel är på ett möte så jag ska bara ta det lugnt medans hade jag tänkt.
Både jag och Daniel var lediga igår och idag och det är så kul att vi får umgås lite. Igår så storhandlade vi så nu har vi för ungefär andra gången fyllt i kylskåpet. På kvällen blev det en sväng ner till Therese som har fått jättefint i sin lägenhet sen åt vi middag på norrlandskällaren med Kerstin och Calle. De har så goda pizzor där! ett glas rose blev det i öltälten sen tog vi en promenad hem till mamma och pappa och badade i några timmar. Mycket trevlig kväll med fina vänner!
Min babe och jag!

några midsommarbilder


Min fina mamma och min fina lillebror, jag älskar er så otroligt mycket.♥

En sommarkväll

Mysig stund på balkongen med älskling följt av middag på O'learys med familjen och en sväng ut till stugan!

fredagkväll

Ikväll är det fredagkväll och jag ligger bara hemma i soffan för jag slutade 21:00 och kände inte för att hitta på något. Det känns skönt men lite tråkigt. Hade önskat att Daniel var hemma med mig.♥
I onsdags jobbade jag natt för första gången för att lära mig nattrutinerna. Man kan tro att det inte är något att göra då men det är faktiskt väldigt mycket så man inte ens hinner med sig. Alla raporter osv ska göras och stämma.
Slutade 06:45 och då vandrade jag hem i ett soligt Sundsvall, kröp ner i sängen med min älskling och sov till eftermiddagen. Daniel åkte till jobbet och jag städade garderoberna och fick bort litegrann sen så var jag på en brygga i sidsjön med fina vänner hela kvällen. Vi badade och åt mycket goda saker, badade och pratade skit. Det vi är bäst på! alla tjejer är nog bäst på det skulle jag tro.
Idag har jag jobbat kväll, det var fullbokat men det gick jättebra och var lika roligt som vanligt. Jag verkligen älskar mitt jobb.


Så här fin var himmelen en natt förra veckan.

RSS 2.0