måndag 23 maj

Hejhej där hemma!
Här i Thailand har vi det underbart:) klockan är nu 11 på kvällen här och vi ligger i sängen och ser på Vänner. Idag har vi legat vid poolen hela dagen igen och varit ner till stranden också :) sen ikväll har vi varit på ett shoppingcenter här. Kanske inte det bästa och största men kul med lite omväxling och lite kyla hehe.
Det är så varmt här och det är strålande sol hela dagarna. Har bara regnat en gång sen vi kom hit och det var på natten. Dom tre första kvällarna så låg vi inne här på rummet och somnade tidigt för vi var så trötta. Hann inte ens äta middag! men igår och iförrgår och ikväll tog vi oss ut. I förrgår gick vi in till centrum av Chaweng, det tog kanske en halvtimme. Hittade väl inte nån höjdare till restaurang men kul att få komma dit iallafall och jag köpte 2 bikinisar och ett nytt mobilskal med Nalle Puh på!
Igår däremot så gick vi till en restaurang som ligger på stranden och var så himla fin och mysig. Eat Sense heter den. Vi åt vårrullar till förrätt sen en hel fisk och krabba i curry och ris också drack vi vitt vin! sen gick vi stranden hem till hotellet.
På dagarna har vi mest legat vid poolen men också lite vid stranden. Vi älskar poolen! det finns en bra poolbar som har happy hour get 2 for 1 hela eftermiddagarna så vi har beställt lite drinkar och lite lunch där.
Mysigt häng vid poolen och en god Pina Colada gjord ur en kokosnöt.
Min Daniel.
På den mysiga restaurangen!
Ikväll på shoppingcentret Tesco Lotus
Nu ska vi sova! Godnatt.♥

Kommentarer
Postat av: nellibell

vad mycket fina bilder. saknar dig gumman <3

2011-05-23 @ 23:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0